Nieuws

Toute Fabienne 260123

Jeroen Post en volkszanger Chicco te gast in Toute Fabienne!

Fabienne de Vries ontving niemand minder dan Jeroen Post en volkszanger Chicco!

Jeroen Post is presentator, dj, acteur, ringspeaker en voormalig vj van TMF. In 1995 kwam hij in een boyband genaamd ‘Velvet’ met onder andere mede-bandlid Charly Luske. Na een optreden bij het (toen nog) TMF programma Toute Fabienne, mocht Jeroen auditie doen bij TMF, waar hij een jaar later begon als vj. Hoe kijkt Jeroen terug op zijn carrière in de 90's en wat doet hij nu?

Volkszanger Chicco van de Luijtgaarden is bekend van zijn Haagse mat en auditie in het SBS6 programma 'De Hollandse Nieuwe'. Eigenlijk zong hij niet tot zijn eerste optreden op televisie, maar sinds zijn auditie treedt hij elk  weekend op! Tijdens Toute Fabienne schoof hij aan om het nummer 'Adio amore' live in de studio te zingen.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: wat was jouw favoriete rock song uit de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live