Nieuws

Lekker Leven

Presentator Mark Schaaf en orthomoleculair adviseur Joep Rovers in Lekker Leven!

Een nieuwe aflevering van Lekker Leven met Martine Hauwert gemist?

Mark Schaaf begon zijn carrière met modellenwerk en zo zagen we hem bij heel veel grote merken, modeshows en commercials voorbij komen. Vervolgens begon hij als presentator bij Shownieuws en verschillende lifestyle programma’s op SBS6. Inmiddels zien we hem als presentator bij Glory Kickboxing op Videoland en als Verslaggever bij '112Vandaag' op RTL5.

Naast bevlogen presentator is Mark ook een enorme sportliefhebber, denk aan Crossfit en bootcamps. Dit was terug te zien in programma’s zoals 'Fear Factor' en 'Wipe Out', die hij won en onlangs van wist hij de loodzware training van de Special Forces VIPS te volbrengen. Hoe is Mark voor zijn dromen gegaan? Waar haalt hij zijn drive en inspiratie vandaan en hoe blijft hij zichzelf uitdagen om fit te blijven, zowel mentaal als fysiek? Martine Hauwert ging er met hem over in gesprek tijdens Lekker Leven.

Joep Rovers is specialist in een gezonde leefstijl. Je huid is je grootste orgaan en heel veel mensen kampen dan ook jarenlang met huidklachten zoals eczeem, psoriasis, bultjes of een extreem droge huid waar maar geen oplossing voor te vinden is. Zowel fysiek als mentaal zijn huidklachten uitdagend en vaak gaan die huidklachten ook gepaard met andere lichamelijke klachten en darmproblemen. 

Joep kampte zelf ook met veel eczeem klachten en door jarenlange ervaring, een Orthomoleculaire achtergrond, breathwork, koudtherapie, talloze wetenschappelijke onderzoeken en nog veel meer wist hij zijn eigen fysieke en mentale code te kraken om optimaal fit en gezond te zijn.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Lekker Leven wordt mede mogelijk gemaakt door Bellini World.

Luister live