Nieuws

Toute Fabienne 30-03-23

Tatum Dagelet en Nina de Koning in Toute Fabienne

Een nieuwe Toute Fabienne op GoodLIFE Radio gemist?

Tatum Dagelet is actrice, presentatrice en schrijver. Ze groeide op in een Amsterdams kunstenaarsgezin. Op elfjarige leeftijd speelde ze haar eerste rol, in de film ‘Amsterdamned’. In 1994 studeerde ze aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waarna er rollen volgden in onder meer de, toen razend populaire, serie Fort Alpha en in diverse theaterproducties.

De serie ‘Brutale Meiden’ die ze samen met Jennifer de Jong ontwikkelde en presenteerde, leverde Tatum grote bekendheid op. Naast acteren en presenteren schrijft Tatum sinds 2002 columns en interviews voor diverse magazines. Over haar scheiding, scheiden in het algemeen en het alleenstaande moederschap schreef ze in 2011 het boek ‘Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt’. 

Nina de Koning is een DJ en producer die weet hoe ze de aandacht moet trekken. Terwijl ze een breed scala aan genres mixt en vermengt tot haar eigen technogeluid, is het eigenlijk de klassieke acid-vibe die domineert. Nina is opgegroeid met de klanken van eind jaren 90 house en trance en momenteel runt ze haar eigen platenlabel ‘The Factory’.

Haar vroege obsessie met muziek in het algemeen leverde haar een grote verzameling cd's en vinyl op en daar draait ze nu ook mee. Verder speelde ze eerder in zalen als Ruigoord, Thuishaven, Reaktor, Club Church & Shelter Club London en bracht ze muziek uit op labels als Everyone on Acid en Neoacid. Je hoorde in Toute Fabienne een mix van 90’s techno, kun jij raden of het muziek uit de 90's is of toch muziek van nu door middel van een quiz?

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: wat was jouw favoriete live performance in de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live