Nieuws

Wolter Live

'Lekker Leven' hè?!

Woensdag was het feest met Martine en Wolter Kroes in 'Lekker Leven'!

Ze sprak met Wolter over zijn carriere en zijn nieuwe single 'Lekker hé'.
Verder sprak Martine met Nanne van der Leer over het platform 'Lief Leven' met een miljoenenbereik en haar nieuwe boek 'Licht Leven'. Daarnaast sprak ze ook Jeroen Kroon van Diest van Unique Surprises en over hoe je van je passie je werk kunt maken

In Lekker Leven hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar Lekker Leven met Martine gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN-ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je Lekker Leven kunt.

Martine Hauwert: “Ik gun iedereen een ‘Lekker Leven’ met veel plezier en passie en waarin je de beste versie van jezelf bent! Maar hoe doe je dat? Met die vraag help ik je graag! En ik vind het mooi om met dit programma veel verhalen van experts, BN-ers en artiesten te kunnen delen om je hopelijk veel inspiratie en informatie te kunnen geven voor een Lekker Leven!

 

Luister live