Nieuws

Lekker Leven 170423

Sander Janson en de dames van 'My Own Filo' in Lekker Leven!

Martine Hauwert sprak over sportiviteit en hoe je een gesprek start met je partner over intieme wensen.
Sander Janson is televisiepresentator. Hij presenteerde vijftien jaar lang het programma 'Campinglife' en programma's als 'Ik kom bij je eten' en 'Snowmagazine' en tegenwoordig is hij te zien bij 'Camp to go en & More'. 
Daarnaast deed hij mee aan 'Expeditie Robinson' en was hij deelnemer aan het programma 'Lang Leve de Liefde'. Sander is naast zijn werk erg sportief, eet graag gezond en heeft ook een orthomoleculaire opleiding gedaan. Wat is voor hem het ultieme Lekker Leven?

Ook de dames van 'My Own Filo' schoven aan in de studio. Hoe krijg je meer zin in seks en hoe start je een gesprek met je partner over jouw wensen tussen de lakens? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Santine Scholten, bioloog en consulent seksuele gezondheid; en Jess van der Kaap en Paulien Ruiter, founders van My Own Filo.


My Own Filo geeft de luisteraars een kennismakingsaanbieding. Met de code Good Life Radio krijg je 25% korting op je bestelling!

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Lekker Leven wordt mede mogelijk gemaakt door Bellini World.

Luister live