Nieuws

270423 Toute Fabienne

Extince en Jill Helena in Toute Fabienne!

Een nieuwe aflevering van Toute Fabienne op GoodLIFE Radio gemist?

Rapper Extince stond in de jaren 90 bekend om zijn kenmerkende woordspelingen en onregelmatige en onvoorspelbare rap regels. Een “geleerde” Drs. P-achtige woordenschat en zijn zachte g zorgde voor een kentering in de Nederlandse hitlijsten en een doorbraak voor de Nederlandstalige hiphop.

Dit jaar viert de hiphop wereldwijd zijn 50ste verjaardag en in Nederland is het muziekgenre dit jaar al 40 jaar een feit. Daar is Extince natuurlijk graag ambassadeur voor! Tijdens Toute Fabienne doken we met hem in de wereld van de Neder-hiphop!

Ook ontving Fabienne zangeres Jill Helena in de studio. Al jaren is zij een graag geziene gast op Nederlandse en internationale podia. Van swingende disco, Nederlandstalige Urban tot tranentrekkende powerballads. Tijdens de uitzending zong Jill Helana haar nieuwste single ‘Forever and Never Alone’.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: wat was jouw Nederlandstalige Popsong uit de 90’s?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live