Nieuws

Lekker Leven 150523

Koos van Plateringen en Maddy Ramsingh in Lekker Leven

In Lekker Leven met Martine Hauwert ging het over zelfvertrouwen en zelfliefde.

Koos van Plateringen kennen we als presentator en reporter bij Shownieuws. Ook deed hij mee als deelnemer aan o.a. ‘Expeditie Robinson’ en ‘Dance Dance Dance’. In 2020 maakte Koos de podcast ‘Eerlijk Over Alcohol’ waarin hij met BN'ers praat over hun alcoholgebruik.

De afgelopen vijf jaar is hij veel meer in contact gekomen met zichzelf en met die kennis helpt hij ook graag anderen mensen. Dit doet hij als alcoholvrij-counseler en coach. Martine Hauwert ging met Koos in gesprek over zijn carrière als presentator, hoe hij van zijn alcohol verslaving is afgekomen en hoe hij daar nu andere mensen mee helpt. 

Zelfvertrouwen en zelfliefde, we willen dat graag allemaal voelen maar daaraan werken kan soms best lastig en confronterend zijn. Ook al gaat het onbewust, vaak blijkt dat ons gedrag en de negatieve gedachtes die we hebben, gekoppeld zijn aan onze jeugd. Opgroeien met ouders die er fysiek wel voor je waren maar jouw emotionele behoeftes nooit hebben opgemerkt kan bijvoorbeeld een pijn in jezelf veroorzaken die moeilijk te benoemen is en waar je levenslang mee door kan blijven lopen. 

Een ‘Inner Child Healing’ kan dan ontzettend krachtig en helend zijn. Wat is het precies en wat helpt als je aan je zelfvertrouwen en zelfliefde wilt werken? Maddy Ramsingh, zelfliefde coach en hypnotherapeut vertelde er meer over in Lekker Leven.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live