Nieuws

250523 Toute Fabienne

Charly Lownoise en Melvin Thomasson in Toute Fabienne!

We gingen hakkend de uitzending van Toute Fabienne door op GoodLIFE Radio.

Charly Lownoise is de artiestennaam van Ramon Roelofs en we kennen hem als een happy hardcore-producent. In 1991 werd hij bekend door ‘Rave This Nation’ onder het RJ's Rule pseudoniem. Al snel veranderde hij z'n artiestennaam naar Charly Lownoise. 

Even later ontmoette hij Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo. Ze wilden dezelfde kant op in de house en gingen als duo verder. ‘Wonderful Days  was hun grote doorbraak. Dit was het begin van de happy hardcore. Tussendoor maakte hij ook nog wat eigen producties, waaronder ‘Goodlife’, ‘Fluxland’ en ‘Quest Of Thousands’ onder zijn echte naam. In 2007 bracht hij een biografie ‘Autobiografie van een DJ'' uit. Fabienne de Vries ging met hem in gesprek over zijn carrière in de 90's en wat hij nu allemaal doet.

Melvin Thomasson is een 20-jarige singer-songwriter. Hij won de tweede plaats bij De Kunstbende Limburg 2011. Hij bracht drie singles uit, deed mee aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' in 2015 en schrijft momenteel voor zijn debuutalbum. Tijdens Toute Fabienne trad hij op en zong hij live zijn nieuwe single 'Nu En Morgen'.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer: de populairste bruiloft hits uit de 90’s.

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live