Nieuws

Lekker Leven 120623

Mark Schadenberg in Lekker Leven!

Een nieuwe Lekker Leven met Martine Hauwert gemist?

De zomerstop komt er weer aan! Daarom blikte Martine tijdens deze aflevering kort terug op de afgelopen drie seizoenen met mooie quotes en tips van voorgaande gasten. Dit deed ze samen met niemand minder dan Mark Schadenberg! 

Hoe ga je van de "beste" naar de "echte" versie van jezelf? Hoe en waarom heeft Mark de overstap gemaakt van slaapexpert naar erfelijk trauma expert? Hoe helpt hij nu mensen om van hun schadelijke familie patronen af te komen? Je hoorde het tijdens Lekker Leven!

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live