Nieuws

Toute Fabienne 290623

Froukje de Both en Lisa Michels in Toute Fabienne!

Je hoorde de laatste Toute Fabienne voor de zomerstop!

Froukje de Both presenteert al meer dan twintig jaar televisie- en radioprogramma’s voor verschillende grote radio en tv-zenders. Zo speelde ze in 1997 onder meer de rol van Mariëtte in de serie Goudkust. Fabienne de Vries ging met Froukje in gesprek over haar doorbraak in de 90's en wat ze nu allemaal doet.

De nieuwkomer van deze maand is Lisa Michels. Zij liet met haar deelname in 2019 aan het populaire TV Programma ‘It Takes Two’ zien dat zij een zangeres is van formaat. Onder de bezielende leiding van Waylon, liet zij haar veelzijdigheid en kwaliteiten zien, wat haar ertoe dreef om in 2021 met eigen nieuwe muziek te komen.

Voor SBS6 presenteerde zij een aantal jaren bij Shownieuws en heeft zij een succesvol eigen YouTube kanaal gehost. Tegenwoordig is Lisa de vaste sidekick van Nicky Romero bij het internationale radiostation Protocol Radio waar zij alle nieuwste trends op het gebied van dance muziek behandelt. In de studio trad Lisa live op en zong zij haar single 'Hoe Minder Je Weet'.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete zomerhit uit de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live