Nieuws

Erik van der Hoff - Roberto Jacketti

Na 34 jaar weer op tournee!

Daan Prins sprak met Erik van der Hoff tijdens een GoodLIFE Radio Update.

De Nederlandse popgroep Roberto Jacketti & the Scooters, bekend van onder andere de megahitI save the day’, kondigt hun langverwachte theatertour aan: ‘Tour Ja of Tour Nee’. De band, met zanger Erik van der Hoff als bekendste lid, neemt het publiek mee op een bijzondere reis door de tijd. Tijdens de theatershow spelen ze niet alleen hun eigen muziek én bekende hits uit de jaren 80, ook halen de heren kostbare herinneringen met elkaar op. De tour gaat van start in november dit jaar. Daan Prins ging over de theatershow in gesprek met Erik van der Hoff tijdens een GoodLIFE Radio Update.

Check ook onze winactie en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van de tickets voor ‘Tour Ja of Tour Nee’. Of koop kaarten via: https://www.robertojacketti.com/#tickets.

Tijdens de non-stop uren op GoodLIFE Radio hoor je de meeste interessante updates over gezondheid en leven. Wat zijn de mooie initiatieven? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

De podcast is na de uitzending terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live