Nieuws

Frank Masmeijer

Van tv-showmaster tot zomerhit sensatie

Daan Prins sprak met Frank Masmeijer in een nieuwe In The Spotlight.

In de jaren 80 en 90 nam Frank Masmeijer de rol van showmaster op zich in de Nederlandse televisiewereld. Tijdens deze periode was hij het gezicht van de NCRV. Met shows zoals de 'Holidayshow', 'De helemaal alleen in je eentje show', 'Dinges' en 'G’oud en Nieuw' groeide hij uit tot een gevestigde naam op de Nederlandse televisie. Na een heftige periode maakt hij nu zijn comeback met zijn nieuwe zomerhit 'Ga je mee naar de zomer'. Daan Prins ging er met hem over in gesprek. Hoe kijkt hij terug op zijn carrière?

Elke uitzending ontvangt GoodLIFE Radio in de studio inspirerende mensen uit de lifestylewereld. Zij staan met hun bedrijf of organisatie een uur lang 'In The Spotlight'! In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke drijfveren en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed en wat zijn de leerpunten?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Daan Prins, Ron Lemmens, Patricia van Liemt, Fabienne de Vries en Martine Hauwert.

Luister live