Nieuws

180923 Lekker Leven met Vivian Reijs en Suzanne Voigt

Vivian Reijs en Suzanne Voigt in Lekker Leven!

In Lekker Leven met Martine Hauwert ging het over krachttraining en je hormonen in balans krijgen.

Inmiddels kennen we Vivian Reijs allemaal als presentatrice, schrijfster, spreker en inmiddels al jaren als gediplomeerd orthomoleculair- en hormoonexpert! Met haar platform 'Viv Online' helpt en inspireert ze heel veel vrouwen hoe je je hormonen in balans kunt houden en de leukste versie van jezelf wordt! Nu is de zomer en vakantie voorbij, dit betekent minder zon en meer stress. Hoe kun je dan aan je gezondheid en hormonen werken en hoe krijg je je hormonen in balans? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Vivian Reijs.

Daarnaast ontvingen we nog een gast in de studio: Suzanne Voigt van Supersterkbysuus.nl. Zij coacht mensen bij het vinden van hun innerlijke kracht en helpt mensen af te vallen, sterker te worden en zich ook goed te voelen, zowel fysiek als mentaal! Suzanne legde uit hoe je na de zomer fit en slank blijft, maar ook wat haar visie is op gezondheid.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live