Nieuws

Toute Fabienne 261023

Irene Moors en Thijs Swinkels in Toute Fabienne

Toute Fabienne is terug! Je hoorde een nieuwe aflevering op GoodLIFE Radio.

Irene Moors begon in de jaren 80 met werken voor de televisie, maar brak in de jaren 90 definitief door als presentatrice van het immens populaire jeugd-programma 'Telekids' en is sindsdien niet meer van de buis geweest. Fabienne dook met Irene terug naar de jaren 90 en praten samen onder meer over de 'Telekids generatie'. Hoe kijkt zij terug op die veelbewogen jaren 90? 

Ook te gast was Thijs Swinkels. Op 14-jarige leeftijd was hij deelnemer bij The Voice Kids. Sindsdien heeft Thijs optredens als zanger en pianist op allerlei toplocaties. Hij is nu twintig jaar en niet meer weg te denken op zowel grote als kleine evenementen. Tijdens Toute Fabienne deed hij een live optreden in de studio!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete sexy song uit de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live