Nieuws

Heleen van Royen 17 november 2023 In The Spotlight

Jeugd van Heleen van Royen net zo ‘juicy’ als nieuwe boek?

Daan Prins sprak met Heleen van Royen in een nieuwe In The Spotlight.

Heleen van Royen begon in haar kinderjaren al met schrijven. Later studeerde ze af aan de School voor Journalistiek waarna ze aan de slag ging bij het Haarlems Dagblad en Radio Noord-Holland. Daarnaast schreef Heleen veel columns voor verschillende tijdschriften. Dat heeft deels de basis gelegd voor het schrijfwerk dat zij later is gaan doen. 

Nu is haar nieuwe boek ‘Juice’ uit! Daan Prins ging tijdens deze aflevering terug naar de kinderjaren van Heleen. Wanneer bedacht ze voor het eerst dat ze haar eigen boek wilde schrijven en wat was de reden dat zij ‘juicekanalen’ als onderwerp voor haar nieuwe boek koos?

Elke uitzending ontvangt GoodLIFE Radio in de studio inspirerende mensen uit de lifestylewereld. Zij staan met hun bedrijf of organisatie een uur lang 'In The Spotlight'! In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke drijfveren en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed en wat zijn de leerpunten?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Daan Prins, Ron Lemmens, Patricia van Liemt, Fabienne de Vries en Martine Hauwert.

Luister live