Nieuws

201123 Lekker Leven Leonie Meijer en Nienke Gottenbos

Leonie Meijer en Nienke Gottenbos in Lekker Leven!

Ze spraken o.m. over Leonie's nieuwe album en over het belang van je darmflora.
Leonie Meijer leerden we ooit kennen bij The Voice of Holland in 2010, waar ze de finale haalde en op de vierde plek eindigde en meteen in de Top 40 terecht kwam! Sindsdien blijft deze prachtige singer-songwriter zich ontwikkelen. Ze brengt verschillende albums uit, we zien haar in verschillende theatershows shinen en naast haar solocarrière zingt ze ook samen met de dames van Bluebirds.

Nu komt er een nieuw soloalbum uit! Leonie heeft een liedje voor het songfestival ingestuurd en sinds oktober tourt ze rond met haar nieuwe theatershow: 'Nashville in Concert'. Ze staat bekend om haar krachtige en gevoelige stemgeluid die recht door je hart gaat en ze blijft in alles wat ze doet haar hart en passie volgen. Martine Hauwert ging met Leonie Meijer in gesprek over haar nieuwe album en recente tour.

Je darmen, ze staan ook wel bekend als je tweede hersenen. Extra belangrijk dus om daar voldoende aandacht aan te geven als je aan een Lekker Leven wilt werken! Nienke Gottenbos, die als bijnaam 'de Groene Vrouw' heeft, heeft meer dan vijftien jaar kennis en ervaring op dit gebied en weet dan ook alles over darmflora, voeding en gezondheid. Ze bracht meerdere boeken uit, waaronder 'Poepdokter' en 'Poepdokter Junior'. Ook heeft ze een academy opgericht waar je meerdere online cursussen kunt volgen. Met haar besprak Martine van alles over je darmgezondheid: met veel tips, tricks en de do's en don'ts.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live