Nieuws

Toute Fabienne - Tessa June

DJ Paul Elstak en Tessa June in Toute Fabienne

Je hoorde een nieuwe aflevering van Toute Fabienne met Fabienne de Vries!

De gabbercultuur was een bijzondere periode. Dj’s als Paul Elstak veroverden de wereld en het straatbeeld werd gedomineerd door kale koppen en trainingspakken. 'Hardcore Never Dies' is de eerste film over deze periode. Fabienne ging in gesprek met Dj Paul Elstak over deze onlangs uitgekomen film, waarvoor hij ook zijn nieuwe single schreef. 

Ook te gast was singer/songwriter Tessa June. In juni maakte ze haar entree in de muziekwereld met haar debuut single 'Schaduw'. Met meer dan 1,2 miljoen views en de hashtag #TessaJune op social media deelt ze online haar avontuur als startend artiest. Tijdens Toute Fabienne zong ze haar nieuwe muziek!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete hiphop song uit de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live