Nieuws

Yves Berendse

Dicht bij Mij

Yves Berendse stond dit keer In The Spotlight.

Als één van de meest geboekte artiesten van ons land en hits als ‘Zin In Jou’, ‘Lust’, ‘Vakantieliefde’ en ‘Terug In de Tijd’, is Yves Berendse niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Hij gaf concerten in Tuschinski, Caprera, Het Concertgebouw en de AFAS Live en nu staat hij klaar voor zijn allereerste theatertour die voor 2024 op stapel staat. 

Ron Lemmens ging met Yves Berendse in gesprek over de theatertour 'Dicht bij Mij' tijdens In The Spotlight. Hoe gaat deze tour eruit zien? 

Elke uitzending ontvangt GoodLIFE Radio in de studio inspirerende mensen uit de lifestylewereld. Zij staan met hun bedrijf of organisatie een uur lang 'In The Spotlight'! In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke drijfveren en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed en wat zijn de leerpunten?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Daan Prins, Ron Lemmens, Patricia van Liemt, Fabienne de Vries en Martine Hauwert.

Luister live