Nieuws

Lekker Leven - Marianne Timmer en liefdes expert Marie-Jose

Marianne Timmer en Marie-José Bosch-Kuiper in Lekker Leven

Dit keer ging het over vitaliteit, weerbaarheid en in je kracht staan!

Schaatslegende Marianne Timmer, Olympisch kampioene van 1998-2006, heeft onlangs mooi een boek uitgebracht 'De Timmerfabriek, werken aan jezelf'. Haar missie is het evenwicht herstellen in mensen hun levens. Ze helpt dagelijks mensen op het gebied van vitaliteit en deelt in haar boek haar kennis en opvattingen en gaat ook in gesprek met veel verschillende mensen. 

Martine Hauwert ging met Marianne in gesprek over haar nieuwe boek en haar visie. Hoe kun je onder druk presteren en hoe werk je aan vitaliteit en weerbaarheid, zowel fysiek als mentaal?

Als liefdesexpert en datingcoach helpt Marie-José Bosch-Kuiper singles het vertrouwen in de liefde terug te krijgen. Welke datingstrategie hanteer jij? Wie past er echt bij jou? Hoe herken je een echte match? Hoe kun je je op verjaardagen of op feestdagen ook weerbaarder en stekter voelen als je onhandige vragen krijgt van je omgeving? Marie-José vertelde er meer over.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live