Nieuws

281223 Toute Fabienne

Desray en Juliet in Toute Fabienne!

Fabienne de Vries sloot het jaar af met twee powervrouwen pur sang!

Voor de één begon haar carrière in de 90's, voor de ander het leven an sich.

Desray scoorde samen met D-Rock hit na hit in de jaren 90. Met 2 Brothers on the 4th Floor waren ze wereldwijd bovenaan in de hitlijsten te vinden. Inmiddels heeft ze met 'Dreams to Survive' net een nieuw boek uit. In deze autobiografie gaat het over de rollercoaster van het sterrendom, maar ook haar persoonlijke leven en de up's en down's daarin. 

Juliet, alias van de Amsterdamse muzikant en tekstdichter Julia Schellekens, staat voor een steeds herkenbaarder geluid binnen de Nederlandstalige luisterpop. Met haar authentieke stem en scherpe teksten zingt zij over klein zeer en grote gedachten. Daarnaast heeft zij met haar wekelijkse 30-seconden liedjes al miljoenen views op sociale media te pakken. 

Nog toffer is dat beide gasten live hun nieuwste single vertolkten, dus luister het zeker terug!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete funny song uit de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live