Nieuws

150124 Lekker Leven

Mari van de Ven en Marco Pesch in Lekker Leven!

Met de heren sprak Martine Hauwert over ontwikkelen en jezelf presenteren.

Mari van de Ven, bekend van Koffietijd, is al meer dan 25 jaar make-up artist, hairstylist, kapper en creative director voor bekend Nederland. Als eigenaar van een succesvolle salon en oprichter van de Mari Academy blijft hij een pionier in zijn vak.

Mari streeft voortdurend naar groei, blijft op de hoogte van trends en haalt inspiratie uit diverse bronnen zoals kunst en mode. Wat doet Mari nu om zichzelf te blijven ontwikkelen? Waar haalt hij z'n inspiratie vandaan en wat doet hij qua gezondheid en mindset om fit en scherp te blijven? Martine ging er met hem over in gesprek in Lekker Leven!

Comfortzonevergroter en spreekbeurtendokter Marco Pesch is eigenaar en creatief brein achter het bureau 'Happy Good Talk'. Happy Good Talk is een niet-zo-standaard trainingsbureau met een team vol comfortzonevergroters. De trainers zijn experts op het gebied van public speaking. Martine Hauwert ging met Marco in gesprek over hoe je jezelf beter kunt presenteren, zowel privé als op werk.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live