Nieuws

250124 Toute Fabienne

Eloy de Jong en Fenster in Toute Fabienne

Fabienne de Vries trapte 2024 af met deze twee fantastische zangers!

Eloy de Jong, bekend om zijn indrukwekkende stem en charismatische uitstraling, was één van de drijvende krachten achter het succes van de Nederlands-Britse boyband 'Caught in the Act' in de jaren 90. Samen met zijn bandgenoten, waaronder Bastiaan Ragas, veroverde Eloy de harten van fans met hits als 'Love is Everywhere', 'Babe' en 'Take on Me'.

De jaren 90 markeerden het hoogtepunt van Eloy's carrière, waarin 'Caught in the Act' wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht en talloze prijzen won. Hoe heeft Eloy deze tijd ervaren en welke muziek doet hem echt denken aan de 90's?

Als nieuwkomer schoof Fenster aan in de studio. Hij zingt Nederlandstalige pop anthems en power ballads en in de studio bracht hij zijn debuutsingle 'Vandaag' ten gehore!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat was jouw favoriete highschool song in de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live