Nieuws

Soul Stories 080224

Nieuw programma Soul Stories op GoodLIFE Radio!

Je hoorde de eerste aflevering van 'Soul Stories' met Roeselien Wekker.

In Soul Stories ontvangt presentatrice Roeselien Wekker prominente tafelgasten die hun levenslessen en persoonlijke verhaal delen aan de hand van livemuziek en songteksten. Haar radioprogramma is een verlengstuk van wie ze is en wat zij als boodschap de wereld in wil brengen: "Be yourself, everyone else is already taken." Een prachtig adagium van Oscar Wilde.

Roeselien Wekker: “Radio is altijd mijn grootste passie geweest. Als kind luisterden we ‘s ochtends altijd naar Radio 1 tijdens het ontbijt. Radio is intiem en daarom ben ik super blij dat ik Soul Stories bij GoodLIFE Radio mag maken!”

Roeselien Wekker 
Roeselien Wekker, als dubbelbloed geboren en getogen Amsterdamse, had al snel een passie voor dans, zang en muziek. Na het afronden van haar opleiding aan het Institute for Performing Arts van Lucia Marthas, was ze 15 jaar professioneel theater- en televisie artieste. Als rode draad door haar leven gaat spiritualiteit, haar eigen zoektocht naar identiteit en muziek. Identiteit en communicatie is de fundering van haar werk als gespreksleider en trainer geworden. Daarnaast is zij adviseur diversiteit en inclusie.

Roeselien ging tijdens de eerste aflevering in gesprek met Laurens Knoop van The School of Life en actrice, storyteller en schrijver Alexandra Smith.

Soul Stories is elke tweede donderdag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio of terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live