Nieuws

Lekker Leven 120224

Roos Mulder en Jeroen Bouman in Lekker Leven!

Lekker Leven met Martine Hauwert stond dit keer in het teken van optimale gezondheid.
Bewegen en je ademhaling staan beide aan de basis van onze gezondheid. We kunnen niet zonder adem en we weten allemaal dat bewegen erg belangrijk en goed voor ons lijf en hoofd is. Toch vergeten we deze twee basis elementen vaak voldoende aandacht te geven in ons dagelijks leven. Bij Werk Atleet helpen en inspireren ze dagelijks mensen door beter te leren bewegen en te ademen door online trainingen waaronder 'Leven zonder Snurken'. Is snurken slecht je voor gezondheid en hoe kun je je ademhaling en beweging optimaliseren? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Jeroen Bouman, medeoprichter van Werk Atleet.

Met voedingstrateeg Roos Mulder ging Martine praten over voeding. Ook al eet je gezond, veel mensen hebben last van een opgeblazen buik, darmklachten, cravings en weinig energie. Hoe kun je een opgeblazen buik aanpakken? Wat is belangrijk bij het kiezen en voorbereiden van je maaltijden en wat zijn de do's en dont's? Roos Mulder van Floohw legde het uit en deelde praktische tips!


In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live