Nieuws

Toute Fabienne 290224 Bart Ettekoven

Bart Ettekoven en Ann King in Toute Fabienne!

Fabienne de Vries ontving weer twee fantastische gasten in Toute Fabienne!

Bart Ettekoven is momenteel televisiepresentator, voice-over en werkzaam bij SBS6. Zijn carrière begon bij Club Veronica en later speelde hij slechterik David Harkema in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Nadat hij bij RTL 5 nog de programma's ‘Megafestatie TV’ en het computerprogramma ‘Dubbelklik’ had gepresenteerd, maakte hij de overstap naar SBS6. Na jaren bij SBS6 stapte hij over naar RTL Boulevard, waar hij de eindredactie ging doen. Bart is vaak te zien bij 'Shownieuws' en is al jaren bekend met de showbizz wereld. Welke verschillen ziet hij in die wereld tussen de 90's en 2024? Fabienne ging er met hem over in gesprek!

Ook sprak Fabienne met nieuwkomer ANN KING. Na in 2015 voor het eerst in de muziekscene te zijn verschenen als ANEMARY, verwelkomt haar persoonlijke evolutie naar ANN KING in 2018 een nieuwe houding en een nieuwe naam die daarbij past. Na twee meeslepende EP-releases en haar succesvolle single ‘It comes and goes’, lijkt de klim van ANN KING naar een gevestigde artiest onvermijdelijk. In onze studio zong ze live haar nummer 'Ruin Me'!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: wat was jouw favoriete power ballad in de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live