Nieuws

Lekekr Leven 180324

Rob Kamphues en Roos Forman in Lekker Leven

In Lekker Leven met Martine Hauwert ging het over lipedema en sporten!

Naast televisiepresentator, auteur en cabaretier is Rob Kamphues ook coureur en heeft hij een grote liefde voor de Formule 1. Zijn nieuwste boek, 'Crashen in de keuken', werpt een onthullende blik op een jaar in de wereld van de Formule 1.

Hij begon zijn carrière ooit als cabaretier met verschillende voorstellingen en hij zat ook in het cabaretteam van Kopspijkers. Vanaf 2000 leerden we hem kennen als presentator op RTL4, later ook bij BNN en de KRO waar hij onder andere het programma 'De Reünie' presenteerde. Sinds 2015 is hij het gezicht van de uitzendingen op Ziggo Sport, waar zijn liefde voor de Formule 1 veelvuldig aan bod komt. Martine ging met hem  in gesprek over zijn nieuwe boek, zijn loopbaan als presentator en hoe hij van zijn passie z'n werk heeft kunnen maken. 

Roos Forman van 'Fitroosje' is een voorbeeld van hoe je vanuit passie je eigen pad kunt bewandelen. Als eigenaresse van een sportschool en personal trainer deelt ze niet alleen praktische tips over voeding en sport, maar is ze ook een bron van inspiratie voor velen die met de zeldzame chronische aandoening lipedema leven. 

Ze bewijst dat sporten en goed voor jezelf zorgen meer omvat dan het najagen van een perfect lichaam. Het draait om zelfliefde, vitaliteit en het continu blijven uitdagen van jezelf. Martine sprak met haar over sport, krachttraining, mindset en het leven met de chronische aandoening lipedema.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live