Nieuws

Lekker Leven 15 april 2024

Joël Borelli en Nikki van der Velden in Lekker Leven

Martine Hauwert ging tijdens Lekker Leven in gesprek met twee inspirerende gasten!

Jarenlang tourde Joël Borelli met zijn piano achter in de kofferbak langs iedere denkbare locatie in het land. Altijd en overal weet hij de sfeer naar zijn hand te zetten met zijn energieke en originele manier van optreden. Na heel wat jaartjes was in 2022 daar dan zijn echte doorbraak. Sindsdien zien we hem op grote podia als Paaspop, De Amsterdamse Zomer, AFAS Live en de Ziggo Dome. Joël laat op zijn unieke en energieke wijze zijn talent zien en zorgt ervoor dat overal waar hij komt het dak eraf gaat. Daarnaast is nu ook zijn nieuwe single 'Voelt net als thuis' uit! 

Martine sprak met hem over zijn ontdekkingsreis als zanger en zijn grote doorbraak van de afgelopen twee jaar, waarin hij onlangs ook AFAS Live uitverkocht. Ze vroeg hem ook wat hem naast het zingen zo gelukkig maakt en waar hij de drive vandaan haalt om altijd ergens vol energie voor te gaan!

Het staat aan de basis van onze gezondheid: Je ademhaling. Toch besteden nog steeds veel mensen er geen tot amper aandacht aan. Daarom ging Martine deze keer in gesprek met ademexpert Nikki van der Velden van The Breathwork Movement om de kracht van de adem te ontdekken voor een gezonder, kalmer en lekker leven.

Ze heeft onlangs het boek 'Jouw Adem, Jouw Medicijn' uitgebracht en met Nikki besprak ze waarom bewust ademen belangrijk is - over hoe je met ademhaling ook stress, angst, chronische- en emotionele pijn aan kunt pakken of verlichten en hoe ademhaling je veel dichter bij jezelf kan brengen, waardoor je je veel beter voelt. 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live