Nieuws

Danny Froger

Een eigen carrière, een plek 'In The Spotlight'

Dit keer stond niemand minder dan Danny Froger 'In The Spotlight'!

Muziek is Danny Froger met de paplepel ingegoten. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden in de Amsterdam ArenA. De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en ook op televisie was hij te zien in o.a. programma’s als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, ‘RTL Boulevard’ en ‘SBS Shownieuws’. In 2022 tekende Danny een platen- en boekingsovereenkomst met Berk Music. Naast de succesvolle singles die onder het label uitkomen, is ook Danny's agenda goed gevuld met boekingen en is hij een graag geziene gast in heel het land.

Ron Lemmens ging met de zanger in gesprek over hoe het is om een bekende vader te hebben, welke invloed dit heeft gehad op zijn carrière en over zijn nieuwe single!

Elke uitzending ontvangt GoodLIFE Radio in de studio inspirerende mensen uit de lifestylewereld. Zij staan met hun bedrijf of organisatie een uur lang 'In The Spotlight'! In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke drijfveren en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed en wat zijn de leerpunten?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Daan Prins, Ron Lemmens, Patricia van Liemt, Fabienne de Vries en Martine Hauwert.

Luister live