Nieuws

Lekker Leven 210524

Chantalle Kamycki en Jawi Bakker in Lekker Leven!

De mentale gezondheid stond centraal in Lekker Leven met Martine Hauwert.
Je mentale en emotionele gezondheid zijn een belangrijk onderdeel als je je goed en gelukkig wilt voelen. Deze keer ging Martine in gesprek met twee experts die jarenlange ervaring hebben.
Chantalle Kamycki van Rewire your Emotions coacht en helpt mensen met het reguleren van hun zenuwstelsel en emoties. Wat is de impact van je emoties? Hoe kun je emoties beter reguleren en minder stress ervaren en hoe kun je oude triggers en thema's ontmantelen, waardoor je je gelukkig en krachtig voelt? Ze deelde tijdens de uitzending veel praktische tips die je meteen toe kunt passen!

Jawi Bakker van Light your Life is systemisch coach en dat doet hij in de natuur. Een familieopstelling is een effectieve en krachtige manier om onbewuste patronen zichtbaar te maken. Hoe kun je een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling of wat kun je doen als je ervaart dat je vast zit of voor je gevoel niet verder komt? Jawi deelt zijn jarenlange kennis met familieopstellingen en voegt er nog een extra element aan toe: de natuur. Hoe werkt een familieopstelling precies en hoe kan het je verder helpen? Welke inzichten kan het je geven en wat is de toegevoegde waarde van de natuur daarbij? Martine Hauwert besprak het tijdens Lekker Leven.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live