Nieuws

Toute Fabienne Chimène en Toby 300524

Chimène van Oosterhout en Toby Manes in Toute Fabienne!

Een nieuwe aflevering van Toute Fabienne gemist?

Chimène van Oosterhout is presentatrice, actrice en zangeres. Ze is onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen. Bij Veronica was ze één van de laatste echte omroepsters van de Nederlandse televisie. Sindsdien heeft ze zich geprofileerd als actrice en steeds meer als presentatrice. In deze hoedanigheid heeft ze voor verschillende omroepen gewerkt. Wie was Chimène in de jaren 90 en hoe heeft ze de start van haar carrière ervaren?

Als nieuwkomer schoof de 21-jarige Toby Manes aan. Zijn muzikale reis begon al op vierjarige leeftijd met drumlessen, maar zijn passie voor de piano ontdekte hij op zevenjarige leeftijd. Op zijn vijftiende begon hij serieus met het produceren en componeren van zijn eigen muziek. Van september 2022 tot maart 2024 ging hij samen met zijn vader op theatertournee als pianist, wat hem veel leerde en inspireerde. Nu staat Toby klaar om zijn muziek met de wereld te delen en dat deed hij met zijn debuutsingle ‘Tonight’, live, tijdens Toute Fabienne!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Keek jij in de 90's liever naar de serie Friends of Baywatch? 

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live