Nieuws

Lekker Leven Edsilia Rombley en Joep Rovers

Edsilia Rombley en Joep Rovers in Lekker Leven

Je hoorde een nieuwe aflevering van Lekker Leven met Martine Hauwert!

Sinds 1995 is zangeres en presentatrice Edsilia Rombley niet meer weg te denken uit de muziek- en showbizzwereld. Met twee deelnames aan het Eurovisie Songfestival, Ladies of Soul, The Passion, televisieprogramma's, concerten en albums op haar naam, zit ze al meer dan 25 jaar in het vak. Daardoor weet ze als geen ander hoe ze zich iedere keer verder kan ontwikkelen en uitdagen. Wat komt er allemaal bij het vak kijken? Hoe blijft ze zichzelf uitdagen, zowel fysiek als mentaal, wat is voor haar een lekker leven en hoe blijft ze fit? Martine ging er met haar over in gesprek. 

Joep Rovers kampte met hevige eczeemklachten. Door jarenlange ervaring, een orthomoleculaire achtergrond, breathwork, koudetherapie en talloze wetenschappelijke onderzoeken wist hij zijn eigen fysieke en mentale code te kraken om optimaal fit en gezond te zijn. Sindsdien helpt hij andere mensen met werkatleet.nl, online trainingen, een eigen supplementen lijn en zijn onlangs uitgebrachte boek 'Werk als een Atleet'. 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live