Nieuws

Toute Fabienne XXL Summervibes

Toute Fabienne XXL: Summer vibes 90's party!

Je hoorde een speciale zomer uitzending van Toute Fabienne.

In deze speciale laatste uitzending van Toute Fabienne voor de zomerstop, ontving Fabienne de Vries verschillende gasten en traden er diverse nieuwkomers van voorgaande afleveringen op!

Gasten in de studio waren onder meer Carolina Dijkhuizen, Desray, Joost Marsman en Chimène van Oosterhout.

Ook traden er verschillende nieuwkomers zoals Melvin Thomasson, Naomi Bright, Meike van der Veer, Raoul & the Wisemen, Thijs Swinkels, Fenster, Jurney, Ritchie Lahnstein, Mell & Vintage Future, Tessa June, Erwin Nyhoff en Meryn op!

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat was jouw favoriete summer vibe in de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live