Nieuws

Gooisch Bierfestival

Tijd voor Gooisch bier!

Ron Lemmens sprak met Aaron Valkenburg over het Gooisch Bierfestival.

Op 7 en 8 september 2024 wordt het Marktplein in Hilversum omgetoverd voor de achtste editie van het Gooisch Bierfestival. Dit jaar wordt het extra speciaal! Terwijl de stad haar 600-jarig jubileum viert, kunnen bezoekers genieten van een unieke bierervaring met een selectie van de beste bieren van verschillende kleine brouwerijen. Naast het proeven van heerlijke bieren, is er dit jaar een spannende Blind Beer Date onder de charmante begeleiding van niemand minder dan Barman Victor.

Ron Lemmens ging tijdens deze GoodLIFE Update in gesprek met Aaron Valkenburg van de Gooische Bierbrouwerij, om de ins en outs van dit bruisende evenement te ontdekken.

Tijdens de non-stop uren op GoodLIFE Radio hoor je de meeste interessante updates over gezondheid en leven. Wat zijn de mooie initiatieven? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

De podcast is na de uitzending terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Foto: Gooisch Bierfestival

Luister live