Nieuws

Lekker Leven 160924

Amandine de Paepe en De Gouden Herinnering in Lekker Leven

Tijdens Lekker Leven met Martine Hauwert ging het over muziek en de lever!

'Lang zal je lever' is het nieuwste boek van voedingswetenschapper Amandine De Paepe. In haar boek legt ze uit dat de rol van de lever vaak wordt onderschat en benadrukt ze het belang van de lever. Velen denken bij de lever aan ontgiften, gelinkt aan alcohol, maar de lever heeft meer dan 300 functies. Zoals de aanmaak van suikers, de opslag van aminozuren, mineralen, vitamine, de balans van je hormonen en meer. Martine Hauwert ging tijdens de uitzending in gesprek met Amandine De Paepe over haar boek en het belang van de lever. 

Robin Thuss en Roel Kersten van de band De Gouden Herinnering geloven beide in de kracht van muziek. Zij streven ernaar om door middel van muziek mensen samen te brengen en mensen te laten herinneren hoe uniek ze zijn. Robin en Roel zetten zich in voor ouderen en hun optredens brengen de ouderen opnieuw in de schijnwerpers van hun leven, samen met hun dierbaren. Door middel van een muziek spelen zij langs de ‘gouden herinneringen’ van iemands leven. De mooie momenten, maar ook de minder mooie momenten. Hoe zoiets ongeveer klinkt deden ze live in de studio voor! 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live