Nieuws

Toute Fabienne close 2 you

Sascha Koninkx, Natascha Scheffers en Jamie Groeneweg in Toute Fabienne

Fabienne de Vries ontving tijdens Toute Fabienne drie fantastische gasten!

Close II You was een populaire Nederlandse meidengroep in de jaren 90, die bekend werd met hun aanstekelijke popmuziek. De groep bestond uit vier zangeressen, waaronder Sascha Koninkx en Natascha Scheffers. Ze scoorden grote hits in Nederland en België, waaronder de nummers 'Baby Don't Go' en 'Nice & Nasty'. Met hun energieke optredens en catchy nummers veroverden ze al snel de harten van het publiek. Sascha en Natascha speelden een belangrijke rol in het succes en de uitstraling van de groep. Wat doen ze tegenwoordig en hoe keken ze terug op het succes dat ze hadden in de 90's? Fabienne ging er met de dames over in gesprek!

Jamie Groeneweg is 18 jaar en staat aan de start van zijn carrière. Hij heeft zijn eerste single 'Kom je terug' geschreven met zijn muziekleraar Michiel van der Rhee en het nummer is gecomponeerd door Sven Rhodes, beiden van House of Music. Fabienne ging met de zanger in gesprek tijdens Toute Fabienne.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat was jouw favoriete Ibiza classic in de jaren 90?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live