Nieuws

Nienke van Ree

Hoofd uit en Hart aan!

Martine Hauwert sprak met Nienke van Ree, initiatiefnemer van Walk of Life!
Stress en mentale klachten; niet alleen ouderen maar ook veel jongeren en volwassenen lopen met een vol hoofd en hebben last van financiële zorgen, angsten, eenzaamheid of sombere gedachten. Toch krijgt lang niet iedereen de mentale steun die ze nodig hebben en is voor veel mensen de juiste begeleiding onvindbaar of gewoon te duur. Dit moet en kan kan anders! Daarom dus een mooi initiatief! 

Bij de Walk of Life gaan hulpverleners met je de natuur in, in jouw buurt en helpen ze jouw en groepen mensen door heel Nederland, gratis van 10 tot 13 oktober.

De 'Walk of Life - Hoofd uit, Hart aan' eerste mentale vierdaagse gaat op 10 oktober van start door heel Nederland. Dit is tevens op World Mental Health Day. Martine Hauwert ging in gesprek met Nienke van Ree, oprichter van Walk of Life. Hoe ziet het event eruit en waar kan je jezelf aanmelden?

Tijdens de non-stop uren op GoodLIFE Radio hoor je de meeste interessante updates over gezondheid en leven. Wat zijn de mooie initiatieven? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

De podcast is na de uitzending terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live