Nieuws

Lekker Leven 21-10-24

Dennis van Aarssen en Nienke van Ree in Lekker Leven!

Tijdens Lekker Leven met Martine Hauwert ging het over passies en mentale weerbaarheid.

Dennis van Aarssen, de getalenteerde zanger die bekend werd door zijn overwinning bij 'The Voice of Holland', heeft sinds zijn doorbraak niet stilgezeten. In de jaren na zijn winst heeft hij maar liefst vier volledige albums uitgebracht en op talloze podia in binnen- en buitenland gestaan. Onlangs werd hij voor de tweede keer beloond met een Edison Jazz Award.

Wat Dennis bijzonder maakt, is zijn vermogen om zijn passie om te zetten in een succesvolle carrière. Hoe blijft hij zichzelf zowel fysiek als mentaal uitdagen en verbeteren? Welke uitdagingen komen kijken bij het leven als artiest en hoe slaagt hij er telkens weer in om het beste uit zichzelf te halen? Martine ging er met hem over in gesprek tijdens Lekker Leven.

Nienke van Ree heeft een bijzondere missie: ze wil het taboe doorbreken rondom stress en mentale klachten, die niet alleen ouderen maar ook jongeren en volwassenen treffen. Veel mensen hebben last van een vol hoofd, financiële zorgen, angsten, eenzaamheid of sombere gedachten. Deze vrouw gelooft dat dit anders kan en ze neemt actie met haar initiatief 'De Walk of Life'. 

De Walk of Life is een vierdaagse wandeling die zich richt op mentale gezondheid. Van 10 t/m 13 oktober vond de eerste editie plaats. Het doel is simpel: even ontsnappen aan de drukte in je hoofd en in plaats daarvan je hart openen. Tijdens deze wandelingen worden mensen aangemoedigd om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over hun mentale gezondheid, terwijl ze in de natuur wandelen.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live