Nieuws

Doorskaveren Sheila 040225

Duurzamer eten zonder te veel op te geven?

Tom Staal ging in gesprek met Sheila Struyck over duurzamer eten.

Sheila Struyck heeft een indrukwekkende staat van dienst op culinair gebied. Ze kookt niet alleen, maar schrijft er ook graag over. Tom Staal ging met haar in gesprek over duurzamer eten. Wat moet je daarvoor allemaal opgeven? Is flexitariër zijn al genoeg, of moet je helemaal vegan eten?

Maandelijks praat en proeft hij een uur lang samen met gasten uit de culinaire wereld. In ‘Doorskaveren’ komen bijzondere verhalen van bijzondere mensen samen. Van gerenommeerde chefs tot makers van Italiaanse kazen en van bedenkers van duurzame veganistische kebab tot mensen die met eten hun diabetes onder de duim krijgen.

Tom Staal
Staal is vooral bekend als parlementair verslaggever. Al jaren legt hij het vuur aan de schenen van onze politici. Dit is de andere kant van Tom. Al sinds hij groot genoeg is om bij het aanrecht te kunnen, is hij bezig met eten. Naast zelf koken, gaat hij regelmatig op bezoek bij bijzondere producenten in binnen -en buitenland.

Het radioprogramma ‘Doorskaveren’ is het verlengstuk van het online culinaire platform ‘Skaveren’ (jongerentaal voor eten) van Staal.

‘Doorskaveren’ is iedere eerste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio. Het programma is naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast kanalen.

Luister live