Nieuws

Patricia van Liempt

Linda Duits Talks About Sex(e)!

In Let’s Talk About Sex(e) ging Patricia dieper in op de bestseller van Linda Duits.

Presentatrice Patricia van Liemt: "We hadden aan een uurtje gewoonweg niet genoeg en hebben daarom besloten om door te praten over de evolutie van seks!"

In een nieuwe column van ‘De slaapkamer van..’ nam Patricia je mee de slaapkamer van politcus Thierry Baudet.

In het nieuwe programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ gaat de radio DJ in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder-beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Deze topics en nog vele andere interessante onderwerpen passeren de revue in dit nieuwe programma. Onderdeel van het programma is de column ‘De slaapkamer van…’ , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon.

Patricia van Liemt
Patricia van Liemt is een Nederlands radiomaakster en schrijfster. Ze werkte drie jaar lang voor de radiozender Qmusic, waar ze met Jeroen van Inkel de middagshow presenteerde. Daarnaast maakte ze programma’s bij o.a. 100%NL en Wild FM. Ook schrijft van Liemt columns en bracht ze in 2013 haar eerste boek uit getiteld De Lab Baby, over in-vitro-fertilisatie. Van Liemt verdiept zich al langer in de wereld van seks gender in de gelijknamige succesvolle podcast ‘Let’s Talk About Sex(e)’.

‘Let’s Talk About Sex(e)’ is elke eerste donderdag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio.

 

Luister live