Nieuws

301220 Viv Health Show

Reset your life

Tips over jezelf bevrijden van mentale of fysieke klachten én bewuster drinken! Het kwam allemaal voorbij in de Viv Women's Health Show!

Vivian Reijs sprak in de uitzending met gezondheidsgoeroe Vilna van Betten over haar boek 'HEEL'. In het boek deelt Vilna het geheim van een oersterke kracht in de mens, waarmee je jezelf bevrijdt van mentale of fysieke klachten door gebruik te maken van je zelfhelend vermogen.

Daarnaast waren te gast Merel Braakman en Judith Renard van No Wine Today. No Wine Today is hét lifestyle platform voor healthy living met als startpunt even geen wijn. Bewust leren kiezen, is minder drinken met blijvend resultaat. Daardoor haal je nóg meer uit je leuke leven!

De ‘Viv Women's Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Women's Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.

De Viv Women's Health Show hoor je elke woensdagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live