Nieuws

301220 Lekker Leven aflevering zes

Lekker Leven met Tim Akkerman!

Dit keer hadden we het over een nieuwe show, het lekker en postief in het leven staan, de vrouwelijke energie en de laatste films/series.

In deze uitzending ging ze in gesprek met zanger Tim Akkerman. Hij zit 20 jaar in het vak en gaat binnenkort de theaters in met een nieuwe show! Daarnaast bespraken ze hoe hij lekker en positief in het leven blijft staan.

Met hormoonconsulent Jip Isabel de Jongh besprak Martine alles over leven naar je cyclus, hormonen en vrouwelijke energie. Jeroen Huijsdens, hoofdredacteur van Holland Film Nieuws, vertelde over de laatste films en series die je nu écht moet zien!

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

Iedere woensdag, tussen 13:00 en 14:00 uur, hoor je 'Lekker Leven', met Martine op GoodLIFE Radio.

Luister live