Nieuws

130121 Viv Health Show Fajah Lourens

Creëer je eigen killer body!

Tijdens deze Viv Women's Health Show kwam je er achter hoe je met goed bewegen en gezond eten je eigen killer body creëert!

Vivian Reijs ging tijdens de uitzending in gesprek met actrice, DJ en fitnessondernemer Fajah Lourens. Ze vertelde over haar reis van actrice tot fitnessondernemer en 'killer body' expert. Ze deelde daarbij haar ambities en passies.

Ook te gast was Nanneke Schreurs, ook wel 'The Fit Green Chef' genoemd. Ze weet alles over het veganisme, is een ster in de keuken, recept ontwikkelaar en schrijft recepten uit voor veel gezondheidsgoeroes. Ze heeft onder meer aan de boeken van Fajah en Vivian een bijdrage geleverd. 

De ‘Viv Women's Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Women's Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.

De Viv Women's Health Show hoor je elke woensdagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live