Nieuws

280121 Toute Fabienne Ruben van der Meer

Daar komt Gabbertje!

Ruben van der Meer was bij Fabienne de Vries te gast in een nieuwe aflevering van Toute Fabienne!

Ken je 'm nog? Ruben van der Meer wist als frontman van de groep Hakkûhbar met het nummer Gabbertje halverwege de jaren '90 de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 te bereiken. Fabienne ging met hem in gesprek over die tijd.

Ook hadden we deze keer een nieuwe dag top vijf van niemand minder dan de koninginnen van de nineties: de Spice Girls! Wat is jouw favoriete nummer? Laat het ons weten!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Wil jij Fabienne graag de groetjes doen of gewoon een leuk 90's plaatje aanvragen? Dat kan! Mail naar info@goodliferadio.nl of stuur een DM via @goodliferadionl op Instagram.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live