Nieuws

Kees van Amstel Foto: Kirsten van Uffelen

Kees van Amstel in Wat Flix Je Me Nu!

Ook deze week luidde je je binge weekendje weer in met een nieuwe aflevering van 'Wat Flix Je Me Nu'.

In de tweede uitzending op GoodLIFE Radio was comedian, acteur en columnist Kees van Amstel te gast. Van Amstel is vaste columnist in het programma De Nieuws BV van BNNVARA. Als acteur was hij te zien in de tv-series De Luizenmoeder en Mancave. Sinds 2017 is Van Amstel vaste schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Foto: Kirsten van Uffelen

Luister live