Nieuws

240221 Lekker Leven

Sportief en 'Lekker Leven' met Larz

Deze maand leerde je Lekker Leven met o.m. Larz, Louise van SNS en onderhandelingscoach Merel van der Wouden.

Met Lars Schuijling, a.k.a. Larz met een Z, gaf Martine je de beste tips om gezond en sportief te leven. Als international Nike Master Trainer vliegt Larz de wereld over om mensen van alle niveaus een flinke dosis energie te bezorgen. In Nederland is hij inmiddels een begrip onder de sportinstructeurs en kan je iedere dag verschillende workouts van hem volgen. 

Martine ging met onderhandelings- en transformatiecoach Merel van der Wouden in gesprek over hoe je beter kunt onderhandelen over je salaris en hoe je meer vanuit je hart kunt leven.

Met Louise Brouwer, manager klantteam bij SNS, besprak Martine alles over sparen en het op orde brengen van je geldzaken. Zo maak je je leven een stuk overzichtelijker.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

Iedere woensdag, tussen 13:00 en 14:00 uur, hoor je 'Lekker Leven', met Martine op GoodLIFE Radio.

Luister live