Nieuws

Rudy Rochman

Vechten met Rudy Rochman

Max Moszkowicz ging tijdens 'Vechten met Moszkowicz' in 'gevecht' met vredesactivist Rudy Rochman!

Rudy Rochman is een jonge Israeli die studeert in Amerika. Hij is een vredesactivist die het debat aangaat op de Amerikaanse campussen met anti-Israel activisten. Zijn strijd is tegen antisemitisme en eenzijdige waninformatie over het Israelisch-Palestijnse conflict, maar hij laat ook een behoorlijk kritisch geluid horen over de Israëlische en Amerikaanse overheden.

Hij zet alles wat hij meemaakt op YouTube en is in rap tempo een behoorlijke schare volgers aan het opbouwen. Zijn manier van werken is constructief en verfrissend. Hij heeft een sterke mening en niet iedereen zal het eens zijn, maar hij is dapper en bevlogen. Bovendien is hij het tegengeluid dat op Amerikaanse en Europese universiteiten zo hard nodig is op dit moment.

Zijn aanpak is zeer constructief, omdat hij het voor elkaar krijgt om mensen bewustzijn bij te brengen door iedereen met respect en compassie te benaderen. Op die manier kan hij onwaarheden weerleggen zonder dat het leidt tot nog meer verdeeldheid. Sterker nog, hij brengt mensen juist tot elkaar. 

Filmmaker en publicist Max Moszkowicz interviewt in 'Vechten met Moszkowicz' op geheel eigen wijze spraakmakende mensen vanuit ieder pluimage. Aan de hand een paar drankjes en versnaperingen ontvouwt zich een gesprek. De sfeer is compleet vrijblijvend en onbevangen. Alles kan en mag, niets moet.

‘Vechten met Moszkowicz’ met Max Moszkowicz is elke laatste vrijdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur te horen op GoodLIFE Radio en is ook op het YouTube kanaal ‘Vechten met Moszkowicz’ beschikbaar!

Vechten met Moszkowicz’ wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuwe Revu.

Luister live