Nieuws

Wat Flix Je Me Nu

Robin de Levita in Wat Flix Je Me Nu!

Je startte je bingeweekend met weer een nieuwe uitzending van 'Wat Flix Je Me Nu'. Dit maal was Robin de Levita te gast.

Robin de Levita is een Nederlandse theater- en televisieproducent, met zowel nationale als internationale producties en prijzen op zijn naam. Hij won Tony Awards (Oscars van de musicalwereld) voor de musicals 42nd Street, Titanic en Into the Woods. Daarnaast won hij ook een Laurence Olivier Award voor de rockopera The Who’s Tommy.

De Levita is samen met New Productions producent van de langstlopende musical van Nederland, Soldaat van Oranje, en van het langstlopende toneelstuk van Nederland, ANNE.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live