Het Glas Gevuld met Bourgogne wijn!
De wijnboeren in de streek zijn druk in de weer. Hoe gaat het het met ze? Wijnleverancier Richard Wentges van de Bourgogne Express heeft zijn keuze gemaakt. Welke pareltjes neemt hij mee naar Nederland en waarom? Ook is chef en foodwriter Sheila Struyck te gast. Ze kookt met Bourgondische wijnen. Richard en Sheila voegen een wijn en gerecht samen. Natuurlijk proeven en doorgronden we in de studio weer een prachtige Bourgogne wijn.
Benieuwd naar de wijnen en gerechten van deze aflevering? Bekijk ze dan hier!
Waar komt de wijn vandaan? Geografisch, historisch en cultureel. Wie maakt de wijn met welke ambitie? Mari Carmen Oudendijk neemt je, samen met wijnexpert Gert Crum, elke maand mee op reis door de mooiste wijngebieden in het programma ‘Het Glas Gevuld’.
Elke tweede zaterdag van de maand om 17:00 uur, is ‘Het Glas Gevuld’ met Mari Carmen Oudendijk op GoodLIFE Radio.