Nieuws

Lekker Leven Jaap Jongbloed & Fitgirls

Lekker Leven met Jaap Jongbloed en FITGIRLS!

Martine Hauwert sprak tijdens Lekker Leven met Jaap Jongbloed en FITGIRLS Dani en Lizzy.

Met presentator en journalist Jaap Jongbloed ging Martine in gesprek over o.a. zijn carrière als presentator bij AVROTROS en hoe hij gezond blijft tijdens het werken onder druk. Jaap is al 41 jaar werkzaam als presentator op de nationale televisie en o.a. te zien in Opgelicht?!EenVandaag en het Mooiste Meisje van de Klas. Samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek maakt Jaap ook de podcast 'Jong Bloed' en geeft hij 22 april, samen met Wies, een webinar over gezondheid.

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven zijn sinds 2014 de initiatiefnemers van het gezondheidsplatform 'FITGIRLS', een snelgroeiende en succesvolle community opgezet voor bewuste vrouwen. Samen met Martine hadden over mindset, balans, training, voeding en ontspanning. 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde woensdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live