Nieuws

Matthijs Kieboom

Matthijs Kieboom in Wat Flix Je Me Nu!

Filmcomponist Matthijs Kieboom was te gast in Wat Flix Je Me Nu! Hoe kijkt hij naar de muziek in zijn favoriete films en series?

Matthijs schreef de muziek voor onder meer 'Verliefd op Ibiza', 'Dummie de Mummie', 'Wild', 'De Piraten van Hiernaast' en de Britse ITV-serie 'Van Der Valk'.

Onze streamusketeers spraken met hem over het gebruik van muziek in film en tv, zijn favoriete filmcomponisten en wat hem aan het scherm kluistert. Kan hij nog wel gewoon genieten van een film of tv-serie?

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live